Overlad alt med ordrer og lagerhold til os, og brug i stedet tiden på dine kunder. Sådan lyder det gode tilbud til Nomecos apoteker. Med VMI2-platformen sker varebestillingen automatisk på baggrund af apotekets salgs- og lagertal, som fungerer helt produktneutralt. VMI er en forkortelse for ’Vendor Managed Inventory’, også kaldet ’leverandørstyret lager’. 2-tallet henviser til, at det er en opgradering af et tidligere system – og apotekerne får altså endnu flere muligheder og forbedringer end før.

Et stærkt partnerskab  

VMI2 er baseret på et tæt logistisk partnerskab. Apotekets styrke er den farmaceutiske faglighed, og her i Nomeco trækker vi på vores stærke kompetencer inden for IT, logistik og lagerstyring. På den måde bidrager vi hver især med det, vi er bedst til. Apotekets VMI-konsulent har ikke alene stærke logistikkompetencer, men er oftest en erfaren farmakonom med apoteksbaggrund. Så vi taler samme sprog, hvilket understreger, at det tætte samarbejde er forudsætningen for succes.

VMI bruges af de fleste

At VMI2 er en styrke for apotekerne er ikke bare noget, vi påstår. Tallene taler for sig selv: Bredere sortiment, lavere lagerværdi, færre skyldnere og højere servicegrad. Det er blot nogle af fordelene. 

 

Fordele ved Nomeco VMI2

Fordele ved Nomeco VMI2
  • Dit apotek bliver mere konkurrencedygtigt
  • Du kan fastholde en høj servicegrad
  • Dine logistikomkostninger er minimale, da dit apotek ikke skal bruge tid på at bestille varer hjem
  • Du får mere tid til kunderne
  • Dit apoteks indkøb bliver optimeret - ikke mindst i forbindelse med substitution
  • Dit apotek er på forkant med den logistiske udvikling

Kontakt

Lone Andreasen
Afdelingschef
7011 2380
lonan@nomeco.dk

Lone Andreasen