Landsdækkende Logistik 

Hos os handler apotekerne lokalt, da vi har kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Det betyder, vi altid er tæt på og klar til at løse enhver udfordring. 
• Vi har 20 dedikerede kundeservicemedarbejdere, der sidder klar til at tage imod din henvendelse
• 15 VMI-konsulenter hjælper til med apotekets spørgsmål omkring logistik og lager
• 300 lagerekspedienter sørger for, at varerne bliver plukket og pakket i de velkendte grønne og blå kasser
• 75 chauffører kører landet rundt hver dag, så varerne bliver leveret til tiden – i Danmark og på Færøerne.

Effektive løsninger

Vi kender og forstår behovene ude på apoteket, og vi arbejder konstant for at være på forkant med tilbud, der kan lette den travle hverdag. Vi er en fremtidsrettet og innovativ samarbejdspartner, der altid er i udvikling for kundernes skyld. Vi giver derfor vores kunder adgang til en lang række digitale serviceløsninger, der kan effektivisere arbejdet og bidrage til at øge apotekets kundeservice og omsætning.

Rabatter

Ifølge reklamebekendtgørelse 1153 af 22. oktober 2014, § 36 om ydelse af omkostningsbegrundede rabatter på distribution af lægemidler, skal leverandøren offentliggøre standardleverings- og rabatbetingelser. Se Nomecos rabatter herunder.

Ifølge apotekerloven har Nomeco som leverandør pligt til at afgive en erklæring om, at de omkostningsbegrundede rabatter, som er udbetalt på apoteksforbeholdte lægemidler, overholder de gældende love og regler. Her kan du se den erklæring, som Nomeco har sendt til Sundhedsstyrelsen angående de rabatter, der er udbetalt i tidsrummet 1. januar - 31. december 2020.

Se ledelseserklæringen her

Gray

Kontakt

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dit apotek, så tag fat i en af vores kontaktpersoner.